Tarieven

In een intakegesprek zullen we samen kijken of PRI-therapie op dit moment de goede keuze is in jouw leven. Dit doen we aan de hand van het door jou op de PRI-website ingevulde aanmeldingsformulier. We zullen samen een hulpvraag formuleren waar je tijdens de sessies aan gaat werken. Ik vertel je ook hoe we dat gaan doen en wat je kunt verwachten. Tevens biedt dit jou de mogelijkheid om te kijken of je met PRI en met mij aan de slag wilt. De kosten van deze intake bedragen 105 euro.

Het is ook mogelijk om in een kennismakingsgesprek vragen te stellen, kennis te maken en te kijken of er een klik is. Dit gesprek duurt een half uur en is zonder kosten.

Voor de overige gesprekken geldt mijn tarief van 105 euro voor een sessie van een uur. In de regel spreken we eens per twee weken af. Dit geeft voldoende tijd om zelf met de methode aan de slag te gaan, terwijl de continuïteit gewaarborgd blijft.

Voor cursussen en workshops hanteer ik een ander tarief. Dit is afhankelijk van o.a. onderwerp, duur en grootte van de groep.

De betaling vindt achteraf plaats middels een maandelijkse factuur die ik je per email stuur.

Vergoeding

In veel gevallen zal je verzekeraar een deel van de kosten vergoeden. Dit hangt af van je polis. De vergoeding vindt dan plaats op basis van mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NVPA en mijn registratie in de RBCZ, op basis van alternatieve zorg. Kijk hier voor de regelingen van de diverse verzekeraars.